Barça

Bellerín amarga el Chelsea

Derbi de Londres. El rival del Barça en la Champions va deixar escapar dos punts contra un Arsenal que es va mostrar ambiciós en tot moment i que va crear problemes al conjunt de Conte

ARSENAL 2 CHELSEA 2

ARSENAL:Cech; Bellerín, Chambers (Walcott, 88’), Mustafi, Holding, Maitland-Niles; Xhaka, Wilshere; Özil, Alexis i Lacazette (Welbeck, 80’).CHELSEA:Courtois; Moses (Zappacosta, 56’), Azpilicueta, Christensen, Cahill, Marcos Alonso; Cesc Fàbregas (Drinkwater, 71’), Kanté, Bakayoko; Hazard (Willian, 82’) i Morata.GOLS:1-0 (63’) Wilshere. 1-1 (67’) Hazard, de penal. 1-2 (84’) Marcos Alonso. 2-2 (92’) Bellerín.ÀRBITRE:Anthony Taylor.T.G.:als locals Wilshere, Holding i Özil; i als visitants Cesc Fàbregas i Courtois.

El Chelsea va sumar un punt (2-2) contra l’Arsenal en el derbi de Londres disputat a l’Emirates Stadium, tot i que no li permet recuperar la segona plaça, que ara mateix ocupa el Manchester United amb un punt d’avantatge. Bellerín, lateral dret sondejat per el Barça l’estiu passat, va ser el botxí del conjunt blue amb un gran gol en el temps afegit quan el Chelsea ja acaronava la victòria després de remuntar el gol inicial de Wilshere, que inaugurava el marcador en el minut 63. Hazard, de penal, i Marcos Alonso, amb un xut ras, van ser els autors de les dianes del Chelsea, que certificaven una remuntada que el lateral barceloní va evitar després d’un partit vibrant i elèctric dels dos equips.

Els de Conte tanquen invictes l’exigent calendari anglès durant les festes nadalenques donant una bona imatge, però van veure escurçada la seva distància respecte al Liverpool i el Tottenham, rivals en la lluita per entrar en la lliga de campions. El pròxim compromís del Chelsea serà dissabte contra el Norwich, en la FA Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)