El Barça estrena el 2018 amb un valuós empat a Balaídos (1-1)

Celta-Barça. Anada dels vuitens de la copa

Primer partit oficial del Barça en aquest 2018 i segon empat consecutiu contra el Celta en cosa d’un mes. Del 2-2 del Camp Nou en la lliga del passat 2 de desembre a l’1-1 d’avui a Balaídos en la copa del Rei. Aquell empat va restar, aquest empat suma. Resultat valuós del Barça en el primer assalt de l’eliminatòria contra l’equip d’Unzué. Bàsic marcar a fora de casa. Tocarà decidir el proper dijous al Camp Nou. Segurament ja amb Messi. També potser amb Suárez i Iniesta. Dependrà de les rotacions. Avui, sense cap dels tres, l’equip ha respòs amb suficiència.

Importantíssim el gol de Jose Arnaiz al quart d’hora de partit. El jove del filial ha fet el seu tercer gol amb el primer equip en tres partits. Bona contra conduïda per Denis i André Gomes, centrada del portuguès per baix i excel·lent rematada de primeres d’Arnaiz al fons de la xarxa. Un gol que val el seu pes en or.

La rèplica del Celta l’ha posada Pione Sisto, que a la mitja hora de partit ha fet el gol de l’empat amb una canonada al primer pal, després de recollir una pilota al travesser de Iago Aspas.

Al segon temps el Barça ha estat notablement superior a un Celta que ha dosificat energies amb vista al partit de lliga del cap de setmana contra el Real Madrid. Un travesser de Sergio Busquets i una rematada a la base del pal de Sergi Roberto haurien pogut donar la victòria al Barça però l’equip continua abonat a la maledicció dels pals. L’estadística era dura al 2017 i continua fent-se gran en aquest 2018. L’equip ja ha fet més pals (29) que partits ha disputat (28).

Menció especial també pel retorn de Dembélé. El francès ha tingut 20 minuts, actuant com a referència en atac.