Barça

Barça

Copa

“Hauríem pogut guanyar però tot està per decidir”

Ernesto Valverde va ser el gran protagonista en la prèvia per l’arriscada decisió de deixar a Barcelona Messi, Suárez i Iniesta. La decisió, amb l’empat final, es pot qualificar d’encertada per la bona actuació de la segona unitat. “Hi ha hagut canvis i l’equip ha respost bé. Estic content amb la plantilla que tinc i avui s’ha demostrat que tots els jugadors poden competir contra un rival dur.” “Estem satisfets amb alguns aspectes del partit i amb la feina de l’equip, però tot està per decidir en el partit de tornada”, va explicar el tècnic després de l’1-1 a Balaídos.

“Ha estat un matx molt disputat, amb molta intensitat per part dels dos equips i ells han imposat un ritme molt alt des del principi. A mesura que ha avançat el partit hem crescut i hauríem pogut guanyar. En el segon temps hem estat millor i hem tingut més ocasions”, va afegir.

Tot i el gol com a visitant, Valverde no veu el Barça favorit en l’eliminatòria: “La tornada serà diferent al partit de lliga al Camp Nou. El Celta té grans jugadors i vindrà a disputar l’eliminatòria.”

La tornada de Dembélé va ser la millor notícia de l’anada dels vuitens: “El problema físic d’Arnaiz no és important, però la meva intenció era que Dembélé jugués sense exigències defensives, perquè surt d’una lesió important, i per això s’ha col·locat com a davanter.”

PARTIT DIFÍCIL

“Ha estat un matx molt disputat i amb molta intensitat per part de tots dos”

ROTACIONS

“Estic content amb la plantilla que tinc, s’ha demostrat que tots poden competir”

FACTOR CAMP NOU

“La tornada serà diferent al partit de lliga, i el Celta vindrà a guanyar. No hi ha favorit”

SENSE ARRISCAR

“La meva intenció era que Dembélé jugués en punta sense exigències defensives”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)