L’any nou se li continua entravessant al Chelsea

Rival de la Champions. Amb el 0-0 signat ahir contra el Leicester, els ‘blues’ ja encadenen quatre empats, tres dels quals sense gols

CHELSEA 0 LEICESTER 0

CHELSEA:Courtois, Cahill (Christensen, 33’), Azpilicueta, Marcos Alonso, Rüdiger, Cesc (Willian, 58’). Mpses, Hazard (Pedro, 58’), Bakayoko, Kanté i Morata.LEICESTER:Schmeichel, Dragovic, Maguire, Chilwell, James (Iborra, 90’), Albrighton, Mahrez, Amartey, Ndidi, Okasaki (Fuchs, 73’) i Vardy (Gray, 82’).ÀRBITRE:M. Jones. Targeta groga a Kanté, Morata (Chelsea), James, Okazaki (Leicerster). Va expulsar per doble amonetació (68’) Chilwell (Leicester).PÚBLIC:41.552 espectadors a Stamford Bridge.

El Chelsea continua sense conèixer el triomf des que va arrencar el 2018. Quatre partits, quatre empats, l’últim, signat ahir a Stamford Bridge contra el Leicester (0-0). Un duel entre els dos últims campions de la Premier que ben bé s’hauria pogut decantar en contra del conjunt londinenc. I és que les notables intervencions de Thibaut Courtois a xuts de Jamie Vardy i Wilfied Ndidi van evitar que els d’Antonio Conte arribessin al descans amb el resultat en contra.

La rigorosa expulsió de Ben Chilwell, que va veure la segona groga en el minut 68, no va ser suficient perquè el rival del Barça en els vuitens de la Champions reconduís la situació. Cesc ho va provar amb un xut abans de ser substituït (58’), així com Marcos Alonso mitjançant un llançament de falta. Per contra, el gol continua resistint-se al Chelsea. De fet, els tres últims dels quatre empats consecutius han estat per 0-0.

L’empat situa els blues en la tercera plaça de la classificació amb 47 punts, els mateixos que el segon, el Manchester United, que demà tancarà la jornada de la Premier rebent l’Stoke City.