Barça

Contracrònica

Infidelitat castigada amb xiulets

L’afició periquita rep Quique Sánchez Flores amb divisió d’opinions, si bé les crítiques s’imposen als aplaudiments

“Forma part de la normalitat del futbol, va derivar en tempesta i ara ja està, ja ha passat”

La infidelitat es paga. Quique Sánchez Flores va coquetejar amb l’Stoke City durant la setmana i tan sols la manca d’acord econòmic va impedir-li iniciar una nova etapa. El tècnic blanc-i-blau demana un cop rere l’altre que s’afronti amb normalitat, com a part habitual del futbol, però l’esport és sentiment i bona part de l’afició així li va recordar ahir contra l’Athletic.

Cap pancarta ni cap cant. El primer retrobament entre els seguidors periquitos i Quique Sánchez Flores, tot just 48 hores després d’anar rebent informacions que feia les maletes cap a la Premier, va tenir els xiulets de protagonistes. Quan la megafonia va dir el nom de l’entrenador, divisió d’opinions, si bé els aplaudiments van perdre el combat amb el so del vent. Quan la pilota va començar a rodar, la gent se’n va oblidar, donant la raó al tècnic. “Forma part de la normalitat del futbol, va derivar en tempesta i ja ha passat. L’important és que els jugadors i els entrenadors volen estar a l’Espanyol”, va recordar el madrileny al final del partit. Perdonen, però segurament no obliden i el debat es posposa al final de temporada. “Estic genial. Estaria millor si haguéssim guanyat. La gent és adulta i en l’any i mig que porto aquí no tinc cap queixa del comportament de l’afició. Han entès el partit, la importància que tenia, i ja ens han fet arribar la importància del partit de dimecres.”

Debat en diumenge a la tarda, una anormalitat a l’Espanyol, castigat per la lliga de futbol professional amb molts partits fora del cap de setmana, allunyant l’aficionat de l’estadi. Per això, no és casualitat que fos el segon cop que se superava la barrera dels 20.000, si bé per poc: 20.228. El segon millor registre de la campanya, tan sols per darrere pels 24.836 de la desfeta amb el València, també en diumenge. Caldrà veure al derbi.

La càmera aèria i Pochettino

Els aficionats van poder assistir a una de les anècdotes de la lliga quan una passada llarga de l’Athletic va topar amb la càmera aèria. Contraatac neutralitzat per la tecnologia. I alguns van saludar Mauricio Pochettino, que va seguir el partit al costat de l’ex-Athletic Llorente. L’argentí també va coquetejar amb altres equips algun estiu quan entrenava l’Espanyol i fins i tot va protagonitzar una roda de premsa surrealista per anunciar que no marxava. A Quique no li va caldre perquè va disposar de la prèvia de dissabte. Segueix pregant que torni la normalitat i el vestidor se suma al missatge. “No s’ha d’obrir un debat amb el tècnic. Estem a mort amb ell i ell amb nosaltres. Hem de creure que no hi ha hagut res. Demano unió, que això és el que ens farà treballar i anar endavant”, clamava Gerard Moreno. “Hem vist bé el tècnic i ho hem viscut molt tranquils. Pot tenir ofertes o no, però segueix aquí i estem amb ell”, rematava Víctor Sánchez. Dos dels capitans.

Les xifres
L’Espanyol segueix sense aconseguir omplir ni el 50% de l’aforament
2
partits.
han comportat aquesta temporada que l’Espanyol superi els 20.000 espectadors Ahir ho va fer per segon cop, si bé el sostre es manté en els 24.836 de la derrota a mans del València el 19 de novembre.
3
dies
ha durat el serial de la negociació de Quique Sánchez Flores amb l’Stoke, des de la reunió de dimecres a la rebuda d’ahir de l’afició passant per la roda de premsa de dissabte.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)