Barça

El Barça guanya i trenca el malefici d’Anoeta en la lliga

El Barça ha trencat el malefici d’Anoeta en la lliga, on no guanyava des del 2007, i ha acabat la primera volta del campionat invicte i donant la sensació que són gairebé un equip imbatible. Perquè el que han fet els de Valverde ha tingut molt de mèrit perquè han hagut de remuntar un 2 a 0 inicial gràcies als gols de William José i Juanmi. Paulinho, que ja duu 8 gols en la lliga, un doblet de Luis Suárez, i un últim gol de Messi en un magistral llançament de falta han servit per capgirar el marcador.

Valverde ha sorprès fent jugar André Gomes de titular en el lloc d’Andrés Iniesta, que s’ha quedat a la banqueta. L’equip ha fet una molt mala primera part, on ha estat clarament superat per la Real Sociedad. El millor en aquest primer temps ha estat marxar amb vida gràcies al gol de Paulinho. En la segona meitat, l’equip ja ha estat millor malgrat la intensa pluja que dificultava el joc. Un golàs de Luis Suárez, que ha superat Rulli amb una rosca preciosa, ha servit per empatar i poc després s’ha aprofitat d’un mal servei del porter per posar per davant el Barça. Ja a les acaballes, Messi ha sentenciat amb un preciós gol de falta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)