Barça

L’Espanyol agafa avantatge però decidirà el Camp Nou

Copa. Un gol de Melendo a les acaballes del partit permet als de Quique Sánchez Flores imposar-se al Barça, que ha desaprofitat un penal fallat per Messi

L’Espanyol agafa avantatge però decidirà el Camp Nou. Els blanc i blaus s’han imposat al Barça en l’anada dels quarts de final gràcies a un bon gol de Melendo a les acaballes del partit. El Barça, molt superior en la primera meitat, ha desaprofitat un penal que Diego López li ha aturat a Messi.

Valverde ha fet canvis en totes les línies i ha recuperat el dibuix 4-3-3. A la defensa Digne ha donat descans a Jordi Alba mentre al centre del camp ha tingut una nova oportunitat el jove del planter Carles Aleñá, que ha tingut com acompanyants Busquets i Paulinho. Al davant, una petita revolució amb Aleix Vidal a la dreta, Messi al centre i Denis Suárez per l’esquerre. Quique Sánchez Flores també ha fet algun retoc en l’equip i ha deixat a la banqueta Hermoso, Baptistao i Pau.

El Barça ha estat el clar dominador del joc i Messi ha tingut el gol a tocar en el primer temps en dos llançaments de falta i després de dues jugades marca de la casa. Diego López i la manca d’encert, però, han evitat que els de Valverde s’avancessin. La ocasió més clara l’ha tingut Denis Suárez després d’una assistència d’Aleñá però el seu xut ha sortit desviat al lateral de la xarxa. L’Espanyol amb prou feines ha inquietat la porteria de Cillessen en la primera meitat i la única ocasió, de Gerard Moreno, ha estat fruit d’una errada en la passada enrere de Sergi Roberto. El xut del davanter blanc i blau ha anat fora.

Pocs minuts després d’iniciar-se el segon temps Paulinho ha marxat del camp lesionat i ha deixat el seu lloc a Rakitic. Valverde també ha fet entrar Luis Suárez, en una clara mostra que anava a pel partit. Dos jugades polèmiques consecutives han encès els ànims dels dos equips. En la primera, De Burgos Bengoetxea li ha perdonat l’expulsió al lateral de l’Espanyol, Aaron, per una falta molt clara sobre Sergi Roberto i poc després ha xiulat un penal sobre el reusenc, molt protestat pels jugadors blanc i blaus. Granero, però, ha trepitjat clarament el turmell. El penal l’ha llençat Messi però Diego López l’ha aturat. Quan faltaven deu minuts pel final, Rafinha ha reaparegut 290 dies després substituint Denis Suárez.

El partit semblava que acabaria en empat a zero però en el minut 88 l’Espanyol ha fet una gran jugada per la banda dreta que ha acabat amb una passada enrere de Marc Navarro cap a Melendo, que ha definit molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)