Barça

Fi a una ratxa de 29 partits sense conèixer la derrota

Ratxa trencada. El Barça no perdia un partit oficial des del mes d’agost, contra el Real Madrid en la supercopa. Tampoc havia perdut mai encara un derbi a Cornellà-el Prat

El Barça no perdia un derbi contra l’Espanyol des de l’11 de febrer del 2009. Mai havia perdut de fet encara al RCDE Stadium des de la seva inauguració. A Cornellà-el Prat, fins ahir, el Barça havia marcat ni més ni menys que 16 gols. Però ahir no va ser la nit. Fins i tot Messi va fallar un penal contra Diego López. No era el dia. Dues vegades s’havia quedat només el Barça sense marcar aquí a Cornellà-el Prat, però ahir tampoc va veure porteria. L’Espanyol, sí. El gol d’Óscar Melendo dona cert avantatge en l’eliminatòria a l’Espanyol i trenca una ratxa gloriosa del Barça. L’equip d’Ernesto Valverde no perdia un partit oficial des de la supercopa d’Espanya del mes d’agost contra el Real Madrid. Aviat està dit. El Barça feia ni més ni menys que 29 partits consecutius que no perdia. Però ahir va arribar el dia.

L’equip de Valverde està encara invicte a Europa i també en la lliga, després de tancar l’altre dia a Anoeta tota una primera volta del campionat sense perdre. També estava invicte en el torneig del KO, però el vigent campió de la competició va cedir ahir contra l’equip de Sánchez Flores. Valverde va igualar la millor ratxa de Guardiola (28 partits), però ha quedat a 10 partits del rècord històric del club, que continua en poder de Luis Enrique. Amb el tècnic asturià, el Barça va estar ni més ni menys que 39 partits sense conèixer la derrota la temporada 2015/16.

BONS NÚMEROS

El tècnic basc sí que podrà dir que ha superat la millor ratxa de Pep, que era de 28 partits

EL SOSTRE, 39

Valverde queda a 10 partits del rècord històric del club, amb Luis Enrique (2015/16)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)