Barça

Paulinho, dubte contra el Betis

Petit ensurt. El migcampista brasiler té una fissura al cinquè metatarsià del peu dret i queda descartada una lesió de més importància com un trencament. Valverde el podria reservar per al decisiu partit de tornada de copa contra l’Espanyol

Els problemes que va tenir Paulinho al RCDE Stadium després de rebre la forta trepitjada de Víctor Sánchez al peu dret han quedat en un petit ensurt per al brasiler, que va haver de ser substituït per Rakitic en el minut 54.

Afortunadament, Paulinho només té una fissura al cinquè metatarsià del peu dret i no un trencament com podia semblar just després del canvi per les mostres de dolor, de manera que només haurà d’estar de baixa durant uns dies. El brasiler va tornar a la feina ahir per tractar de recuperar-se tan aviat com sigui possible, tot i que la seva presència en el duel contra el Betis és complicada. Valverde no arriscarà amb el brasiler per poder comptar amb un dels seus homes fixos en el decisiu partit de tornada contra l’Espanyol al Camp Nou. Paulinho s’uneix així a la llarga llista de baixes que acumula el tècnic per a l’enfrontament de diumenge, que els blaugrana van començar a preparar ahir.

Yerry Mina lluirà el 24

El nou central blaugrana ja ha escollit dorsal. El colombià lluirà el 24 a l’esquena, un dorsal que estava lliure aquesta temporada i que anteriorment han vestit Puyol, Iniesta, Sergi Roberto i Mathieu. El Barça va rebre ahir mateix el transfer del central i ja podria jugar contra el Betis si Valverde el veu preparat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)