Barça

Rafinha ja és a Milà

Imminent. El brasiler passarà avui les proves mèdiques i serà presentat com a nou jugador de l’Inter, on jugarà cedit fins a final de temporada

Rafinha es convertirà oficialment avui en nou jugador de l’Inter de Milà, club en què jugarà cedit fins al final de la temporada. El conjunt neroazzurro, a més, es reserva una opció de compra per a l’estiu vinent de 35 milions d’euros fixos més 3 en variables. Ara només falta que es concreti si aquesta clàusula passarà a ser d’obligat compliment si l’Inter es classifica per a la propera edició de la Champions, un condicionant que el Barça ha volgut incloure en tot moment. Si finalment no fos així, l’Inter haurà d’assumir ara un preu més elevat per la cessió.

Rafinha, que avui mateix passarà les pertinents proves mèdiques prèvies a la seva presentació, ja es va deixar veure ahir per Milà, on es va desplaçar a la tarda per presenciar en directe el partit que el seu nou equip va disputar contra la Roma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)