Barça

Dinar de comiat a Masche

Bon ambient. La plantilla del Barça va celebrar un dinar al restaurant Via Veneto per dir adeu a Mascherano, per celebrar el bon moment en la lliga i per conjurar-se de cara a la copa del Rei

La plantilla del FC Barcelona va celebrar ahir, després de l’entrenament, un dinar al conegut i reputat restaurant Via Veneto, al carrer Ganduxer de Barcelona. El dinar es va organitzar per acomiadar Javier Mascherano, que abandonarà l’entitat els pròxims dies per anar a la lliga xinesa. La trobada va tenir lloc un dia després de la golejada al camp del Betis que ha deixat l’equip en una immillorable situació en la lliga després de l’ensopegada de l’Atlético de Madrid contra el Girona. La distància dels de Valverde amb els seus perseguidors es continua eixamplant i ara ja és d’11 punts amb el segon i de 14 amb el tercer. El dinar de germanor també va servir per conjurar-se de cara al partit de tornada dels quarts de final de la copa del Rei que enfrontarà el Barça amb l’Espanyol al Camp Nou. Els de Valverde necessiten remuntar el gol de Melendo en l’anada.

Aquesta no és la primera ocasió en què la plantilla celebra bons moments al voltant d’una taula, un clar exemple de la companyonia existent al grup des de fa temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)