Barça

La lluita per la Bota d’Or es va igualant

Kane és qui més gols acumula (21), però en 24 jornades jugades

Leo Messi és l’actual Bota d’Or, un guardó que ha aconseguit guanyar també quatre vegades, i té molts números de tornar-ho a ser enguany. Actualment, només té tres jugadors al davant en la classificació provisional per obtenir aquest guardó, però amb els dos gols contra el Betis i aquesta bona arrencada de 2018, ja està molt a prop d’ells.

El davanter del Tottenham Hotspur Harry Kane és ara el líder en solitari d’aquest rànquing, amb 21 gols –aquesta jornada va fer la diana de l’empat al camp del Southampton–, però amb l’handicap que ja s’han disputat 24 jornades en la Premier League, quatre més que en la lliga espanyola. Al darrere de l’anglès hi ha el killer del PSG Edinson Cavani, que ha fet 20 gols en la Ligue 1 –també s’han disputat més jornades, 22– i Ciro Immobile, que ha estat l’autor de 20 dels 53 gols que acumula la Lazio en 20 jornades disputades en la Serie A. D’altra banda, entre Messi, que ocupa la quarta posició en aquesta classificació provisional per la Bota d’Or, ja hi ha només cinc jugadors.

Harry Kane 21 gols
Immobile 20 gols
Cavani 20 gols
LEO MESSI 19 gols
Icardi 18 gols
Salah 18 gols
Lewandowski 17 gols
Falcao 16 gols
Kun Agüero 16 gols
LUIS SUÁREZ 15 gols
Neymar Júnior 15 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)