Barça

Iniesta, amb fam de derbi

Recuperat. El futbolista manxec encara no té l’alta mèdica, però ahir es va exercitar amb el grup amb aparent normalitat i si no hi ha cap contratemps estarà disponible per dijous

Torna Iniesta, torna la màgia. El capità del FC Barcelona serà una de les principals novetats de la pròxima convocatòria d’Ernesto Valverde per afrontar la tornada dels quarts de final de la copa contra l’Espanyol, dijous. El futbolista manxec ja està recuperat de les molèsties físiques que l’havien deixat fora de la llista de les dues últimes visites al Benito Villamarín i a Cornellà-el Prat –a Anoeta sí va viatjar, però va quedar-se a la banqueta– i si no hi ha cap contratemps estarà disponible per a Valverde pel derbi, en què el Barça està obligat a remuntar l’1-0 de l’RCDE Stadium.

Iniesta està recuperat de la sobrecàrrega al soli de la cama dreta i es va entrenar ahir amb total normalitat, en una sessió en què també va ser novetat Mascherano. L’equip va fer una sessió de recuperació després de la magnífica victòria al camp del Betis (0-5) i demà tornarà als entrenaments. En la sessió del primer equip també hi van participar Carles Aleñá, Kaptoum, Dani Morer, Samu Araujo i Hongla, del Barça B, i Iñaki Peña, del juvenil A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)