Barça

El derbi també és solidari

Agrupació Barça Jugadors. Exjugadors i infants ingressats a la Vall d’Hebron van seguir plegats l’enfrontament d’ahir, com ja ho van fer amb el clàssic del mes de desembre

Com ja va passar amb el clàssic del mes de desembre disputat al Santiago Bernabéu, l’Agrupació Barça Jugadors i l’Hospital Vall d’Hebron van repetir l’experiència viscuda i diversos exjugadors del club van seguir el derbi d’ahir des del centre hospitalari amb els infants ingressats.

Sergi Pérez, Genís Bassas i Ramon Martín es van reunir a l’Espai Barça de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron amb els més menuts i els seus familiars per gaudir des del televisor, però alhora d’una manera diferent i molt solidària, del duel disputat entre periquitos i blaugrana al RCDE Stadium.

L’acció, sorgida del conveni de col·laboració que van signar el 2016 l’ABJ i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, va permetre reafirmar l’aposta per la humanització de l’estada dels nens ingressats al centre hospitalari i, alhora, també va servir per mostrar, una vegada més, el vessant solidari dels exjugadors del club blaugrana que formen part de l’Agrupació Barça Jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)