Barça

Sense Umtiti per al Getafe

Cinquena groga. El central francès va completar el cicle de targetes i serà baixa en el duel de lliga del proper diumenge al Camp Nou

Era el minut 52 quan Gil Manzano va amonestar amb targeta groga Samuel Umtiti per protestar. Va ser la cinquena que veu el central blaugrana, que es perdrà la propera cita en la lliga, diumenge vinent al Camp Nou contra el Getafe. Una absència que centrarà l’atenció en dos fronts. D’una banda, si es compleixen els terminis previstos –dues setmanes– i Thomas Vermaelen rep l’alta mèdica –el central belga es va fer una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra en el Betis-Barça (21 de gener)–; de l’altra, la possibilitat que Yerry Mina debuti per fi amb el Barça.

Digne, dubte

Valverde a més, tindrà el dubte ja per dijous a Mestalla de Digne, que té una fissura al quart dit de la mà dreta. Així ho va informar el club, a més d’afegir que “l’evolució en marcarà la disponibilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)