Barça

Un horitzó sense visites complicades

En una lliga tan competida com l’espanyola, i més quan es vagi acostant el final de la competició, amb tots els equips jugant-se la vida, qualsevol conjunt pot donar la sorpresa i vèncer els equips capdavanters. Això no vol dir, però, que el calendari que li queda al Barça en el campionat no sigui objectivament favorable, i més si es té en compte la fiabilitat dels blaugrana al Camp Nou, on fins ara només ha cedit un empat, contra el Celta. I és que amb més de la meitat de la lliga ja disputada, l’equip de Valverde ja ha visitat aquells estadis on és més probable caure derrotat, com el Bernabéu, el Wanda Metropolitano, Mestalla, el Madrigal, San Mamés, Anoeta i el RCDE Stadium. Així doncs, en teoria al Barça només li queden dos desplaçaments complicats, el Pizjuán i Balaídos, mentre que les altres visites són a l’Eibar, Las Palmas, el Màlaga, el Deportivo i el Llevant. Gairebé tots els grans partits que li falten per jugar, doncs, es disputaran al Camp Nou, i tot i que seran duels de gran dificultat, els de Valverde seran favorits.

Per tot plegat, i malgrat que amb 16 jornades encara per jugar-se no es pot donar res per definitiu, amb 9 punts d’avantatja respecte l’Atlético, 18 respecte al València i 19 respecte al Madrid, molt s’haurien de tòrcer les coses perquè l’equip, encara invicte, acabés perdent lliga. I després, és clar, també apareix en l’horitzó el rècord històric de punts en una lliga, que ara comparteixen, amb 100, el Barça (2012/13) i el Madrid (2011/12). Amb 58 punts sumats i 48 encara per disputar-se, l’equip de Valverde encara pot aspirar a sumar-ne 106 o, el que és el mateix, que encara es pot permetre perdre un partit i empatar-ne un altre per mirar de superar la barrera psicològica dels 100 punts.

Eibar - Barça
Jornada 24
Las Palmas - Barça
Jornada 26
Màlaga - Barça
Jornada 28
Sevilla - Barça
Jornada 30
Celta - Barça
Jornada 33
Deportivo - Barça
Jornada 35
Llevant - Barça
Jornada 37
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)