Barça

La il·lusió local, frustrada

Ambient a Mestalla. Tot i no omplir-se, el feu valencianista sí que va presentar una entrada notable per part d’un públic local que va mirar d’empènyer fins al gol de Coutinho

“Reamuntarem.” Aquest va ser el missatge format per centenars de cartolines amb el qual Mestalla va rebre el València. El mural, que va ocupar el lateral i els dos gols de l’estadi, va ser la iniciativa més vistosa que va preparar el club a l’hora d’engrescar l’equip. De fet, les crides perquè l’ambient a les grades empenyés l’equip local a l’hora d’aixecar l’1-0 del Camp Nou es van succeir els últims dies i van propiciar que l’assistència de públic ahir a Mestalla fos notable, tot i que no va arribar a estar ple. Els crits de “sí que es pot” es van combinar amb els xiulets contra les accions dels blaugrana, així com contra les decisions d’Undiano Mallenco contràries als interessos dels valencianistes. Després del gol de Coutinho, però, la intensitat va davallar.

La pressió contra el Barça ja es va veure abans del xiulet inicial. De fet, els xiulets i insults per part d’un nombrós grup d’aficionats va precedir l’entrada de l’autobús dels blaugrana a Mestalla. Algun dels insults es van referir a Piqué i la seva família, i també es van sentir crits de “colpistes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)