Barça

Christensen, assenyalat a Anglaterra

L’abraçada de Messi i Iniesta durant la celebració de l’1-1 va il·lustrar ahir les portades de bona part dels principals rotatius britànics. A l’hora de desenvolupar la informació, destacaven dos noms, Leo Messi i Andreas Christensen, per raons diferents. En relació amb l’argentí, es feia èmfasi en el fet que va trencar la seva sequera golejadora contra el Chelsea en el novè enfrontament directe. “Messi trenca el cor del Chelsea”, titulava The Daily Telegrah per obrir la seva secció d’esports. I tot seguit en el subtítol incidia en l’error del defensa danès: “L’estrella del Barça aprofita un error de Christensen per marcar el seu primer gol contra els blues.”

El Sun va ser el que més va assenyalar l’errada de Christensen en la jugada que va propiciar la recuperació d’Iniesta. “La falta d’Andreas”, titulava amb lletres grans i considerava que amb la imprecisió a l’hora de treure la pilota des del darrere el danès va donar un cop de mà perquè Messi anivellés el resultat.

Pel que fa al Daily Mail, va titular: “Un error i havia de ser per a ell”, fent referència a Iniesta, que ja va esguerrar la festa del Chelsea amb el recordat gol que va permetre al Barça eliminar el Chelsea en les semifinals de la Champions 2008/09. “El Chelsea està a punt de derrotar el Barça, però l’error de Christensen permet a Messi fer l’empat després que Willian obrís el partit”, descrivia.

Per la seva banda, el Mirror titulava amb un contundent “Malediccions”, i afegia en el subtítol: “Messi trenca finalment la sequera per fer que el Chelsea tingui una tornada difícil.”

Més enllà de la premsa, alguns dels analistes de futbol més coneguts de la televisió anglesa es van rendir al talent de Messi. “Ell pensa: «La pilota va per aquí, el porter va per allà... Ho pensa i ho fa, i fa que Courtois sembli ximplet amb una gran finalització»”, va comentar l’exdefensa del Manchester United Rio Ferdinand a la cadena BT Sports. “No només és el millor del món, sinó de la història. Jo he pogut jugar contra ell, l’he intentat aturar diverses vegades i és impossible”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)