Barça

Vermaelen podria tornar per donar descans a Piqué

Reaparició. Tenint en compte que les molèsties al genoll del català persisteixen, el central belga estaria en condicions de reaparèixer al costat d’Umtiti en el partit contra el Girona

Gerard Piqué ahir no es va entrenar amb el grup i es va quedar fent tasques específiques per tal de posar fi d’una vegada per totes a les molèsties al genoll que arrossega des de l’últim partit contra l’Espanyol arran de l’entrada de Gerard Moreno. Forçar en les semifinals de la copa del Rei contra el València no el va ajudar gaire i, malgrat que va descansar contra el Getafe, encara no ha acabat de fer net. Els exigents partits contra l’Eibar i el Chelsea han fet reaparèixer les molèsties, tal com va admetre Ernesto Valverde al final del duel a Stamford Brigde. Tenint en compte que venen partits molt importants en els propers dies, és molt possible que el tècnic mediti donar-li descans demà contra el Girona al Camp Nou. Dependrà, això sí, de la voluntat també del futbolista, que el dia del Getafe va preferir quedar-se a la banqueta.

Valverde té recursos de sobres per suplir la possible absència de Piqué, perquè Vermaelen ja està preparat per tornar als terrenys de joc després de superar la seva lesió. El central belga va rebre l’alta mèdica i va entrar en la convocatòria contra el Chelsea. Ningú dubta ja de les seves prestacions després de rendir a un altíssim nivell quan va haver de suplir la baixa d’Umtiti els mesos de novembre i desembre. Els seus partits van ser impecables. Es va mostrar ferm en defensa, va demostrar la seva qualitat en l’anticipació, la col·locació i el joc aeri i també va donar una sortida de pilota acceptable.

Si Valverde no vol jugar amb dos centrals esquerrans també podria tornar a donar una oportunitat a Yerry Mina, que va ser el futbolista descartat a Stamford Brigde. El colombià només ha participat en dos partits aquesta temporada, uns quants minuts en la copa del Rei contra el València a Mestalla i els noranta minuts contra el Getafe al Camp Nou. Va tenir una actuació correcta i va ajudar a mantenir la porteria a zero. També va estar a punt de marcar a pilota aturada. Qui té més possibilitats de ser titular, però, segueix sent Vermaelen, que té la confiança de Valverde, amb qui s’ha tornat a sentir futbolista després d’uns anys molt durs per a ell.

També hi podria haver algun altre canvi en la defensa. Lucas Digne podria tornar a la titularitat perquè Jordi Alba tingués un petit respir de cara al partit contra l’Atlético i a la tornada de la Champions. El lateral francès va acabar el derbi amb una fissura en un dit d’una mà.

PIQUÉ

Va acabar el partit contra el Chelsea amb molèsties al genoll

OPCIONS

Vermaelen ja està a punt després de la seva lesió i també hi ha l’opció de Yerry Mina

QUI HO DECIDIRÀ?

Valverde i Piqué hauran de decidir què fan, perquè contra el Getafe va ser convocat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)