Barça

El Barça disposarà de 23.850 entrades

Final de copa. Els preus de les localitats blaugrana, situades al gol sud del Wanda Metropolitano, oscil·laran entre els 45 i els 190 euros

En la reunió celebrada ahir a Madrid, el Barça i el Sevilla van acordar, junt amb els representants de la FEF, el nombre d’entrades de què disposarà cada club per a la final de copa del pròxim 21 d’abril al Wanda Metropolitano. Cada finalista disposarà de 23.850 entrades per als seus aficionats –unes quatre mil més que en la final passada, disputada al Vicente Calderón–, mentre que la FEF tindrà 11.359 localitats per als seus compromisos habituals. A més, també es van donar a conèixer els preus d’aquestes entrades, que oscil·laran entre els 45 i els 190 euros. Per raons de seguretat, els aficionats culers ocuparan el gol sud de l’estadi madrileny, i els sevillistes, el gol nord.

En les properes setmanes, el club detallarà el calendari i els procediments a través dels quals els socis blaugrana podran adquirir les diferents localitats per acompanyar i animar l’equip en la cinquena final de copa consecutiva de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)