Barça

“Serà un bon negoci per a tothom”

Mercat. Arthur Melo diu que les negociacions del seu fitxatge pel Barça estan molt ben encaminades entre totes les parts implicades, però la realitat és que l’acord ja està tancat, malgrat que el club blaugrana encara no ho vol fer oficial

Arthur Melo ahir encara no va voler donar per fet que vestirà de blaugrana a partir del gener del 2019, que és la data en què el Barça, el Grêmio de Porto Alegre i el jugador han pactat per a la seva arribada al Barça. L’acord està tancat per 30 milions d’euros fixos, a pagar en tres terminis, i 10 en variables. El Barça encara no ho vol fer oficial, i per aquest motiu Arthur prefereix mostrar-se caut sobre el seu futur, malgrat que sí que va reconèixer que l’operació va per molt bon camí. “Les tres parts hi tenim interès, el Grêmio, el Barça i jo, i crec que pot ser un bon negoci per a tothom. Les coses estan ben encaminades”, va afirmar en una entrevista a Sport TV. Arthur va insistir que encara no ha firmat res amb el Barça i que mentrestant segueix pertanyent al Grêmio. El migcampista vol continuar guanyant el màxim de títols possibles amb el seu actual club fins que no arribi a l’equip blaugrana. Ahir, per exemple, va guanyar la recopa sud-americana, encara que Arthur no va poder jugar per lesió.

Que la seva arribada estigui prevista per al gener del 2019 no és cap casualitat. D’aquesta manera, podrà jugar una nova edició de la copa Libertadores amb el Grêmio, competició de la qual és actual campió. Només es plantejaria avançar la seva arribada si Iniesta decidís marxar a la Xina a finals d’aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)