Barça

L’assistència va remuntant

Camp Nou. Després d’una primera meitat de curs amb la mitjana de públic més baixa de l’última dècada en la lliga, en els dos últims partits l’estadi ha presentat un molt bon aspecte amb dues grans entrades

L’assistència al Camp Nou durant la primera meitat del curs no va ser bona i es va veure notablement afectada pel descens del turisme arran dels atemptats del mes d’agost i també per la convulsa situació sociopolítica dels últims mesos. Així ho confirmaven les xifres, amb diverses entrades força fluixes i la mitjana d’espectadors més baixa, pel que fa a la lliga, del total de les deu últimes temporades. Tampoc hi va ajudar que la majoria dels grans equips encara no haguessin visitat l’estadi, ni alguns horaris, com es va veure en el partit de copa contra el València, en què tot i ser una semifinal, només hi va haver mitja entrada al Camp Nou (50.959 espectadors). Només contra l’Sporting de Portugal, sense res en joc, va anar menys gent al camp, sense arribar ni als 50.000 espectadors.

La situació, però, està començant a remuntar. Fa dues setmanes contra el Getafe, en un duel que es va jugar en diumenge, a un quart de cinc de la tarda, hi va haver 75.681 espectadors a les grades, i dissabte contra el Girona es va arribar als 85.417 espectadors. Són, de fet, les dues millors entrades des que ha començat aquest campionat i pel que fa a totes les competicions, només la de la supercopa d’Espanya contra el Madrid supera aquest curs la de passat dissabte.

Tot indica que aquestes darreres xifres es poden quedar curtes en els propers partits, ja que els següents rivals que visitaran el Camp Nou són l’Atlético de Madrid, en un duel clau pel títol, i el Chelsea, en la tornada dels vuitens de final de la Champions. A més, encara han de visitar l’estadi rivals com el València i el Madrid.

LES MILLORS EN LLIGA

75.681 espectadors van anar a l’estadi contra el Getafe i 85.417 dissabte contra el Girona

I QUEDA EL MILLOR...

Els dos propers partits a casa són contra l’Atlético i el Chelsea, i encara ha de venir el Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)