Barça

Mourinho frena el Chelsea

Rival en la Champions. Els de Conte es van deixar remuntar el gol inicial de Willian i cauen a la cinquena posició de la taula. El duel a les banquetes el va guanyar clarament el portuguès

man. united 2 chelsea 1

MANCHESTER UNITED:De Gea, Valencia, Smalling, Lindelöf, Ashley Young, MacTominay, Matic, Pogba, Alexis (Bailly, 81’), Martial (Lingard, 64’) i Lukaku.CHELSEA:Courtois, Moses (Giroud, 78’), Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Marcos Alonso, Kanté, Drinkwater (Cesc Fàbregas, 81’), Willian, Hazard (Pedro, 73’) i Morata.GOLS:0-1 (32’) Willian. 1-1 (39’) Lukaku. 2-1 (75’) Lingard.ÀRBITRE:Martin Atkinson.T.G.:als locals Valencia i Matic; i als visitants Kanté i Morata.PÚBLIC:75.060 espectadors.

Després de mostrar bones sensacions contra el Barça, el Chelsea de Conte va tornar a la senda de la irregularitat a la Premier League. Mourinho va sorgir victoriós del xoc de trens a les banquetes amb un futbol senzill i pragmàtic en el què Lukaku va ser el far dels red devils. Willian va avançar el Chelsea (32’) amb un xut potent que culminava un contracop de llibre amb l’ajuda de Hazard. Poc va tardar el Manchester United a igualar el matx (39’) amb una acció de potència de Lukaku. El davanter va guanyar una pilota aèria a Christensen i, després de combinar amb Martial, va firmar l’empat amb què es va arribar al descans. En una de les poques accions de perill de la segona meitat, el mateix Lukaku va assistir Lingard (75’), que va anotar el definitiu 2-1. Amb Hazard a la banqueta i amb Morata i Giroud desencertats, el Chelsea no va trobar resposta. Amb la derrota, els de Conte cauen a la cinquena posició de la taula després de la victòria del Tottenham, i hauran de lluitar de valent per entrar a la Champions del curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)