Barça

Messi, pare per tercer cop

Bona nova. L’argentí no va viatjar a Màlaga pel naixement del seu tercer fill, Ciro, i arribarà al transcendental partit de dimecres contra el Chelsea descansat i amb la moral pels núvols

Leo Messi va ser el gran absent del partit d’ahir de Màlaga. El motiu de la baixa, però, va ser una bona nova, ja que divendres a la matinada va néixer el seu tercer fill, Ciro, fet que va provocar que ahir al matí el FC Barcelona comuniqués que l’argentí quedava fora de la convocatòria “per motius personals” i que el seu lloc l’ocupava Yerry Mina. Poc després, el mateix Messi, a través de les xarxes socials, va anunciar que Antonella Roccuzzo, la seva parella, i ell havien estat pares per tercera vegada. “Benvingut, Ciro! Gràcies a Déu tot ha sortit perfecte. La mare i ell estan molt bé. Estem superfeliços”, va escriure el blaugrana. Tot i l’absència de Messi, que es no es perdia cap duel del Barça des de l’anada dels vuitens de la copa contra el Celta, l’equip d’Ernesto Valverde va aconseguir ahir els tres punts i refermar-se així en el lideratge de la classificació. I Messi, és clar, arribarà feliç i descansat al transcendental partit de dimecres contra el Chelsea, en el qual, ben segur, voldrà dedicar algun gol al seu fill acabat de néixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)