Barça

L’últim escull cap a Nyon

UEFA Youth League. El Barça juvenil rep l’Atlético (18 h) amb l’objectiu d’aconseguir el bitllet per a la fase final, que es jugarà del 20 al 23 d’abril

El Barça juvenil té a tocar jugar la fase final de la UEFA Youth League, que decidirà quin equip ocupa el tron europeu aquest 2018 i que es jugarà del 20 al 23 d’abril a Nyon. Abans, però, té un escull molt important: l’Atlético de Madrid, un dels grans planters de l’Estat, líder del grup madrileny de divisió d’honor fins que va perdre el derbi contra el Real Madrid divendres passat. Els de Franc Garcia Pimienta, en tot cas, afronten la cita carregats d’optimisme i arguments. El principal, la imatge sòlida que ha mostrat l’equip fins ara, tant a Europa com en la lliga, però també el fet que aquests quarts de final, que es juguen a partit únic, es disputen a Barcelona (18 h, per beIN Sports).

Per al partit d’aquesta tarda al Miniestadi –l’entrada és lliure i gratuïta–, el tècnic del Barça, que disposarà dels jugadors del B Abel Ruiz, Dani Morer i Carles Pérez, ha demanat tensió als seus, conscient que aquest rival és més exigent que el PSG, al qual els blaugrana van eliminar per la mínima (0-1) en els vuitens de final. “L’Atlético és un bloc molt competitiu, treballador i solidari, que té jugadors de molta qualitat i les coses molt clares, fet que el converteix en un rival molt perillós”, va dir ahir Garcia Pimienta, que tot i això té una fe enorme en els seus jugadors: “Som el Barça, tenim els millors jugadors i estem preparats per a això, ja que la pressió per guanyar és diària, en aquesta institució. Estic convençut que si fem un bon partit guanyarem i serem a Nyon, fet que seria un gran premi per als jugadors.” Si l’equip blaugrana passés a la fase final, jugaria la semifinal contra el Manchester City o el Liverpool, i no hi hauria un eventual clàssic fins a la final, ja que si el Real Madrid passa se les haurà amb el Tottenham o el Porto.

LA FRASE

Haurem d’estar al màxim nivell, perquè l’Atlético és competitiu i té les idees molt clares
Franc Garcia Pimienta
ENTRENADOR DEL BARÇA JUVENIL
Avui
Tottenham-Porto 16 h
Barça-Atlético 18 h
Demà
Manch. City-Liverpool 14 h
Real Madrid-Chelsea 16 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)