Barça

L’optimisme per la disponibilitat d’Iniesta creix

Entrenament. El manxec va fer ahir una part de la sessió amb la resta de companys, un fet que reforça les expectatives que avui entri en la convocatòria

La disponibilitat d’André Iniesta per al partit de demà contra el Chelsea, coincidint amb la tornada de l’eliminatòria de vuitens de la Champions, és una de les incògnites que marquen les hores prèvies del partit. La resposta se sabrà aquesta tarda, quan Ernesto Valverde anunciï la llista de convocats, i les expectatives que el nom del migcampista manxec hi sigui present són molt positives. De fet, es van veure reforçades en la sessió d’entrenament d’ahir ja que Iniesta va fer una part dels exercicis amb la resta de companys. Un fet que demostra la bona evolució pel que fa a la recuperació de la lesió al bíceps femoral de la cama dreta que es va fer el 4 de març contra l’Atlético, i que permet ser optimistes en relació amb el fet que rebi l’alta mèdica a temps per jugar contra el Chelsea. A partir d’aquí, s’hauria de decidir si el manxec pot sortir d’inici o bé és més convenient que ho faci des de la banqueta.

La sessió preparatòria d’ahir també va deixar les imatges dels jugadors blaugrana i el cos tècnic felicitant Leo Messi pel naixement del seu tercer fill, Ciro, dissabte passat. Un esdeveniment que li va impedir disputar l’últim duel contra el Màlaga a La Rosaleda; el primer que es perd en les 28 jornades de lliga disputades fins ara.

Qui no va saltar ahir al camp d’entrenament Tito Vilanova va ser Sergi Roberto, a conseqüència d’un fort cop a la zona dels isquiotibials que va rebre dissabte passat a La Rosaleda i que va fer que hagués de ser substituït en el minut 74. El lateral dret blaugrana va fer treball de fisioteràpia a la zona afectada i s’espera que sí que pugui participar en l’entrenament d’aquesta tarda –a partir de les 17.30 h–, l’últim abans del duel de demà contra el Chelsea. De la mateixa manera, també s’espera la seva presència dimecres.

Abans de l’entrenament d’avui, Ernesto Valverde farà la roda de premsa prèvia al partit a la sala de premsa de la ciutat esportiva. Ho farà acompanyat de Sergio Busquets, que és el jugador blaugrana designat per acompanyar el tècnic basc d’origen extremeny. Pel que fa al Chelsea, avui aterrarà a Barcelona i a la tarda ja trepitjarà la gespa del Camp Nou coincidint amb l’entrenament que té programat a partir de les set. Mitja hora abans, el seu entrenador, Antonio Conte, acompanyat pel migcampista N’Golo Kanté, oferirà una roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs de l’estadi blaugrana.

ÚLTIMA PROVA

L’equip s’entrena aquesta tarda i després es donarà a conèixer la llista de convocats

SERGI ROBERTO

Té un cop a la zona dels isquiotibials, però no sembla que perilli per al Chelsea

Damir Skomina, l’encarregat de dirigir el partit

La UEFA va anunciar ahir el nom de l’àrbitre designat per al Barça-Chelsea de demà. Es tracta de l’eslovè Damir Skomina, de 41 anys i internacional des del 2003. Skomina ja ha arbitrat el conjunt blaugrana en aquesta edició de la Champions. Va ser en la fase de grups, coincidint amb el Barça-Juventus, que es va resoldre amb un clar triomf blaugrana per 3-0. Pel que fa al Chelsea, l’eslovè també l’ha xiulat aquesta campanya. Va ser en el partit que el conjunt londinenc va disputar contra la Roma a Stamford Bridge –també corresponent a la fase de grups– i que va saldar-se amb un empat a tres gols.

Més enllà de l’esmentat duel contra la Juventus, Skomina també va arbitrar el Barça en dos partits anteriors: la temporada passada al camp del Borussia –triomf blaugrana per 1-2– i la 2012/13, coincidint amb la tornada de semifinals de la Champions contra el Bayern al Camp Nou. Aquell dia els alemanys van imposar-se per 0-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)