Barça

Una edició de rècord i amb dues noves categories

MICFootball 18. El torneig, del 27 de març a l’1 d’abril, tindrà 372 equips i s’estrenaran tretze seus

El MIC compleix divuit anys. Majoria d’edat per al prestigiós torneig internacional de futbol de base, un clàssic de cada Setmana Santa a la Costa Brava, i que enguany continuarà batent rècords. Si l’any passat van ser 280 els equips inscrits, aquest cop, la xifra es dispararà i seran un total de 372 els equips que del dia 27 de març a l’1 d’abril, disputaran més de 900 partits, amb la presència de 7.000 nois i noies de fins a 42 països. Ho faran en 46 terrenys de joc distribuïts en 37 seus, entre les quals s’estrenaran les de Figueres –l’estadi de Vilatenim serà escenari de la inauguració i d’algunes finals–, Sant Pere Pescador, Llançà, Bàscara, Empuriabrava, La Jonquera, Sant Gregori, Bescanó, Quart, Pals, Monells, Girona (Torres de Palau) i Vilobí d’Onyar. Altres novetats destacades seran la incorporació de dues noves categories, la B2 (cadets de primer any) i la C2 (infantils de primer any), a més de la recuperació de la categoria G (femení alevíinfantil). Un cop més, CaixaBank, la Diputació de Girona i LaLiga seran els patrocinadors principals d’aquest torneig que com va assenyalar el seu director, Juanjo Rovira, “no para de créixer” any rere any.

El MICBasketball i el MIC Integra també s’amplien

X.S.

Paral·lelament al MICFootball, enguany se celebrarà la segona edició del MICBasketball, que passarà de 60 a més de 100 equips inscrits, la meitat dels quals repetiran, dividits en deu categories. Més recorregut té el MIC Integra, que compta amb el suport de l’Obra Social La Caixa i que enguany arribarà a la sisena edició. Hi participen persones amb discapacitat intel·lectual i el 30 de març a Vidreres diversos equips de futbol i de bàsquet competiran entre si.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)