Barça

Busquets, tres setmanes

Lesió. El migcampista de Badia, que va rebre una forta trepitjada de Giroud en el partit contra el Chelsea, té una fractura a la falange del cinquè metatarsià del peu dret

Sergio Busquets va haver de d’abandonar el terreny de joc en el minut 60 del partit contra el Chelsea i deixar el seu lloc a André Gomes. Havia rebut una forta trepitjada de Giroud als dits del peu dret i no aguantava més el dolor. El de Badia es va sotmetre ahir unes proves mèdiques que van confirmar que té una fractura amb ferida a la falange del cinquè metatarsià. Segons el comunicat del club, Busquets estarà tres setmanes de baixa. Es perdrà segur el partit de diumenge contra l’Athletic i també el doble compromís amistós que tenia amb la selecció espanyola, contra Alemanya i l’Argentina, previstos per als dies 23 i 27 de març, respectivament. És poc probable que, després d’aquesta aturada, pugui jugar el partit de lliga contra el Sevilla i s’espera que pugui estar a disposició d’Ernesto Valverde per disputar el partit d’anada dels quarts de final de la lliga de campions, que es jugarà tot just tres setmanes després de la lesió, el 3 o 4 d’abril. De fet, des del club no el descarten encara per al partit contra el Sevilla. Saben que és el desplaçament més difícil que queda a l’equip en la lliga, i Busquets el podria jugar si evoluciona bé de la lesió. Sí que tenen clar, però, que en cap cas arriscaran amb el de Badia, tenint en compte l’avantatge de vuit punts que el Barça té en el campionat i que tot seguit es disputaran els quarts de final de la lliga de campions.

Qui finalment no va té cap problema és Jordi Alba. El lateral va acabar el partit contra el Chelsea amb alguns problemes musculars, però només eren rampes provocades per la intensitat i la duresa del partit contra l’equip d’Antonio Conte.

Quatre baixes

Sense Sergio Busquets, són quatre les baixes que Valverde té per al partit de diumenge contra l’Athletic de Bilbao. A la infermeria hi ha el de Badia, Semedo i Denis Suárez. Luis Suárez, d’altra banda, està sancionat per acumulació de targetes grogues. El més normal és que Rakitic ocupi la plaça de Busquets com a mig centre, i Paco Alcácer podria entrar per Suárez a la davantera si el tècnic escull jugar amb un 4-3-3 contra el seu exequip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)