Barça

“Cal cuidar més el futbol de base”

Consells de Puyol. L’excapità blaugrana considera “de bogeria” les quantitats que els clubs han pagat darrerament per alguns jugadors, demana paciència amb Yerry Mina i no veuria “cap problema” en el fet que Neymar jugués al Madrid

Les quantitats espectaculars que han pagat alguns clubs, com el Barça, en les dues últimes finestres de mercat han escandalitzat Carles Puyol. L’excapità del Barça crida a “cuidar més el futbol de base” per evitar gastar quantitats brutals com 222 milions d’euros per Neymar o 130 per Coutinho, que va qualificar de “bogeria”, tot i admetre que és “el mercat actual”, segons va afirmar en declaracions al diari brasiler Estado. El repàs de l’actualitat blaugrana i del futbol en general, però, no va acabar aquí per a Puyol, actualment de gira per promocionar la Champions.

L’exfutbolista, primer de tot, va demanar tranquil·litat amb Yerry Mina. “Hem de tenir tots una mica de paciència. No ha jugat mai a Espanya, ve del Brasil, on el futbol és molt diferent, tot i que ha demostrat que té qualitat”, va dir el català, que anima el defensa colombià a emmirallar-se en Umtiti: “Ell ja s’ha adaptat a l’estil del Barça, va creixent dia a dia, i d’aquí a poc temps serà un dels millors del món.” Puyol també es va pronunciar sobre la possibilitat que Neymar acabi jugant al Madrid. “No hi veuria cap problema. És professional, i no és impossible. Això sí, crec que ho tindrà difícil per marxar del PSG, perquè es van gastar molts diners en ell”, va dir l’exblaugrana, que va avisar: “Barça i Madrid són els equips més potents, i cal pensar-ho bé abans de marxar-ne.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)