Barça

Yerry Mina es reivindica

Elogiat. A Colòmbia destaquen el bon paper de l’eix defensiu que van formar el central blaugrana i Dávinson Sánchez en la victòria contra la poderosa França de Griezmann i Giroud

L’aturada internacional ha servit a Yerry Mina per tornar a disposar de minuts amb Colòmbia. I ho va fer com a titular al costat de Dávinson Sánchez, amb qui tan sols havia compartit terreny de joc en una ocasió. El central blaugrana va completar els noranta minuts a un gran nivell i es va reivindicar en la victòria dels cafeteros contra la poderosa França. De menys a més, el rendiment de Yerry Mina davant Griezmann i Giroud –amb qui va tenir moments de tensió– va ser elogiat pels mitjans de comunicació colombians.

Tots ells van destacar la seva efectivitat en la sortida de pilota, un mecanisme clau en l’èpica remuntada de la selecció de Pékerman. El central blaugrana va ser capaç d’aturar el potencial francès durant la segona meitat amb una demostració de personalitat i coratge. Amb poca presència al Barça, els partits amb Colòmbia poden servir a Yerry Mina per donar un cop sobre la taula i demanar més oportunitats a Valverde. No obstant, el lloc com a titular a Rússia sembla que ja el té guanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)