Barça

El Barça no falla i revalida el campionat de lliga

Divisió d’honor juvenil. El conjunt de García Pimienta va derrotar el Nàstic i va amarrar el segon títol seguit a falta de dues jornades

nàstic 1 barça 3

NÀSTIC:Alejo, Tomás, Teruel, Iker Queranzó, Joan Domingo, Pol Domingo (Edgar, 85’), Cubells (Óscar Sanz, 70’), Joel Quero, Guillem Martínez i Guillem Micó (Joel Fernández, 65’) i Verdejo.BARÇA:Baño, Mate Morey, Mingueza (Roman, 79’), Arnau, Martí, Jandro (Cala, 76’), Guillem Jaime, Monchu, Nils (David Alfonso, 73’), Collado i Edgar (Adrián Bernabé, 85’).GOLS:1-0 (3’) Guillem Micó. 1-1 (12’) Nils. 1-2 (55’) Nils. 1-3 (76’) Collado, de penal.RBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:al local Óscar Sanz.

El Barça juvenil va proclamar-se campió del grup tercer de divisió d’honor juvenil a dues jornades del final de lliga. El conjunt que entrena Franc García Pimienta, que revalida el títol aconseguit la temporada passada, necessitava només un punt en la seva visita a Tarragona, però no va conformar-se amb això i va acabar superant un Nàstic valent i que va fer suar de valent els blaugrana. De fet, el conjunt de casa va obrir la llauna just en l’inici del partit gràcies a un bon xut de Guillem Micó en el minut 2. Aquest gol va ser només un contratemps per al Barça, que va trigar només deu minuts a igualar el marcador. Ho va fer Nils, que va rematar a boca de canó una passada lateral de Guillem Jaime. Després de l’empat es va veure un matx igualat, en què tant el Nàstic com els visitants van disposar d’ocasions de gol.

La segona diana del partit, però, no arribaria fins després de la represa. La tornaria a fer el blaugrana Nils (55’), aquesta vegada culminant ell mateix una cursa individual cap a la porteria. Amb l’1-2 el camí cap al títol del Barça ja estava molt més aplanat. Els blaugrana, però, tenien ambició i van continuar disposant de bones ocasions per marcar. Així, arribaria l’1-3 definitiu gràcies a un penal d’Óscar Sanz que Collado es va encarregar de transformar en gol (76’). El Barça, amb tot, ja pot centrar-se en la final a quatre de la Youth League que haurà de disputar a Nyon del 20 al 23 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)