Barça

El retorn dels ‘vampirs’

De sorpresa. Els onze titulars del Barça en la tornada contra el Chelsea van haver de passar ahir el control d’antidopatge de la UEFA d’orina i de sang, el que va demorar l’inici de la sessió

L’entrenament d’ahir a la tarda del primer equip del Barça va començar amb 20 minuts de retard per la visita dels anomenats vampirs de la UEFA, com es coneixen popularment els membres del comitè de control d’antidopatge de la UEFA, que com succeeix en algunes ocasions es van presentar en l’entrenament del Barça de sorpresa per dur a terme un control rutinari de sang i d’orina.

Curiosament, els escollits per passar aquestes proves, tal com va comunicar el club blaugrana, van ser els onze jugadors que van formar l’equip titular en la tornada dels vuitens de final de la Champions, en què el Barça es va imposar per 2-0 al Chelsea. Concretament: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba, Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta, Dembélé, Luis Suárez i Leo Messi. Completat el control, la primera plantilla del Barça va saltar a la gespa dels camps d’entrenament de la ciutat esportiva per iniciar el darrer entrenament abans de la difícil visita d’avui al Sánchez Pizjuán de Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)