Barça

Protesta del CDR Barça

Reivindicació. El Comitè de Defensa de la República FC Barcelona demani als socis que avui, en el minut 17:14, inflin globus grocs i els facin voleiar en solidaritat amb els presos polítics

El Comitè de Defensa de la República FC Barcelona ha fet una crida als socis i seguidors del Barça a protestar i manifestar-se avui, en el partit de lliga de campions contra la Roma, contra els empresonaments i els exilis del president, Carles Puigdemont, els membres del seu govern, altres polítics catalans i Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

El CDR FC Barcelona, aprofitant que el d’avui és un partit de Champions i que les imatges es podran veure a tot el món, proposa que les grades s’omplin de globus de color groc en solidaritat amb tots aquests polítics que pateixen presó i exili. El CDR FC Barcelona proposa que els socis inflin els globus grocs i els facin voleiar coincidint amb el minut 17:14, al temps que criden llibertat i independència.

Segons el CDR FC Barcelona: “Els nostres colors, els colors del Futbol Club Barcelona, els volem associats a la causa de la llibertat, de la democràcia i de Catalunya.” A banda, d’aquesta protesta, s’esperen també pancartes demanant la llibertat dels presos polítics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)