Barça

“S’hauria de poder suspendre”

Xiulets en la final de copa. El president de la LFP, Javier Tebas, és partidari de “canviar la legislació” per tal de poder suspendre el partit si es xiula l’himne d’Espanya o el rei, ja que considera que “fa mal a la imatge del futbol espanyol”

Javier Tebas, president de la LFP, continua centrant els seus esforços que ningú xiuli l’himne d’Espanya en la final de la copa del Rei, i ahir va afegir al seu discurs que consideraria oportú, si cal, canviar les lleis per evitar-ho. “Jo canviaria la legislació perquè l’autoritat a qui li correspongui pogués suspendre el partit, però no depèn de mi perquè no és una competició de LaLiga. El partit s’hauria de suspendre, però la legislació no ho permet”, va afirmar Tebas, que creu que “no es pot estar en silenci mentre es xiula l’himne espanyol o el cap de l’Estat perquè fa mal a la imatge del futbol espanyol i és un insult a milions d’espanyols, de catalans i d’aficionats al Barça”. El president de la LFP, de fet, considera que voler evitar els xiulets als símbols de l’Estat és un acte de coherència: “No consentim i denunciem els insults a Catalunya, com voleu que no denunciï els xiulets a l’himne i al Rei?”

Entrades per a tothom

D’altra banda, el Barça posarà a la venda, a partir de demà i fins diumenge, unes 2.500 entrades per a la final de la copa per a tothom, un cop acabat el termini per a socis, penyistes, titulars del carnet de compromís i familiars de socis fins a segon grau. Es podran comprar a les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou, però es recolliran a Madrid el dia abans o el mateix dia de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)