Barça

El Barça posa un peu i mig en les semifinals en golejar la Roma (4-1) en un partit gris

Efectivitat. Tot i l’excel·lent resultat obtingut, els blaugrana han patit per superar un rival molt ben plantat damunt de la gespa

El Barça ha posat aquesta nit un peu i mig en les semifinals de la lliga de campions en superar la Roma per 4-1. Tot i el bon resultat, els blaugrana no han signat un bon partit, en veure’s sorpresos per un rival molt ben plantat damunt de la gespa que els ha posat en molts problemes.

La primera part ha estat força ensopida, amb un Barça massa horitzontal i previsible que ha topat amb l’excel·lent teranyina teixida per Di Francesco en el centre del camp. Per aquest motiu, les ocasions dels de Valverde, en comptagotes, han arribat en accions aïllades, com un xut llunyà de Messi que Alisson ha aturat en dos temps (11’) o un altre de Rakitic, creuat, que s’ha estavellat en el pal (18’). I en la tercera oportunitat ha arribat el gol, afortunat, ja que De Rossi ha marcat en pròpia porteria després d’una bona combinació entre Messi i Iniesta.

Més gols que futbol

I la dinàmica s’ha mantingut després de la represa, que ha començat amb una gran ocasió de la Roma, en què Perotti, tot sol, ha rematat massa creuat. Tot i l’avís, el Barça no ha estat capaç de reaccionar, i durant un bon grapat de minuts s’ha vist tancat pel conjunt rival, molt ben posicionat. Com havia succeït en el primer temps, però, l’equip que ha tornat a marcar ha estat el Barça, en una centrada de Rakitic en què el defensa Manolas, en intentar evitar que rematés Umtiti, ha introduït la pilota dins de la porteria d’Alisson (56’). El gol ha deixat estabornida la Roma, que ha estirat les línies en busca de retallar les distàncies, uns espais que el Barça ha aprofitat per fer el tercer, en un contraatac que Piqué, després d’un refús d’Alisson a un xut de Suárez, ha finalitzat amb èxit (59’). Amb mitja hora per endavant, semblava que el partit ja seria un passeig per al Barça, però la Roma ha seguit a la seva, i després de dues ocasions boníssimes de Defrel i d’Strootman, en què Ter Stegen s’ha lluït, ha rebut el premi, en una rematada de Dzeko des de l’interior de l’àrea (81’). El gol, és clar, ha donat aire als italians, que han seguit atacant, però el que ha tornat a marcar ha estat el Barça, en un xut de Suárez (86’), una diana que acosta els blaugrana a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)