Barça

Expedient obert al Barça pels globus grocs

Pendents de la UEFA. L’organisme estudiarà el 31 de maig el llançament dels globus al terreny de joc durant el Barça-Roma

La UEFA ha obert un expedient disciplinari al Barça pel llançament de globus grocs al terreny de joc durant el partit de dimecres entre el Barça i la Roma al Camp Nou. Serà el 31 de maig quan el comitè de control, ètica i disciplina del màxim organisme del futbol europeu estudiarà el cas i decidirà si el club blaugrana rep o no alguna sanció econòmica per aquest fet.

L’àrbitre del partit, l’holandès Danny Makkelie, que va aturar el partit durant uns segons pel llançament dels globus, ho va reflectir a l’acta del matx, així com també ho va fer el delegat de la UEFA encarregat de supervisar el Barça-Roma en el seu informe.

L’enlairament de globus grocs durant el partit contra la Roma va ser una iniciativa promoguda pel CDR Barça en favor de la llibertat dels presos polítics, que es va convocar a través de les xarxes socials amb la clara indicació de no llançar-los al terreny de joc, tot i que no tothom va fer cas, perquè alguns sí que van arribar a la gespa en la primera part del matx. La UEFA va ordenar requisar els globus abans del partit, tal com van fer alguns dels membres de seguretat de l’estadi a les diverses portes d’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)