El Roma ensopega abans de rebre el Barça

El rival. Els de Di Francesco perden a casa contra el Fiorentina i es compliquen la classificació per a la Champions de la temporada vinent

ROMA 0 FIORENTINA 2

ROMA:Alisson; Bruno Peres, Manolas (Kolarov, 58’), Fazio, Juan Jesus; Nainggolan, Gonalons, Strootman (Florenzi, 68’), Defrel (Schik, 46’); Dzeko i El Shaarawy.FIORENTINA:Sportiello; Laurini, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi; Benassi, Dabo, Veretout, Saponara (Milenkovic, 69’); Eysseric (Gil Dias, 58’) i Simeone (Falcinelli, 89’).GOLS:0-1, Benassi (7’). 0-2, Simeone (38’).ÀRBITRE:F. Michael. Grogues a Bruno Peres, Juan Jesus, Dzeko i El Shaarawy del Roma i Vitor Hugo i Laurini del Fiorentina.

El Roma va perdre a casa contra el Fiorentina abans de rebre dimarts el Barça i es complica la classificació per a la lliga de campions de la temporada vinent. Els d’Eusebio di Francesco poden ser superats avui per l’Inter i igualats pel Lazio si els dos rivals guanyen els seus respectius partits.

El conjunt romanista, en què va poder jugar Nainggolan, es va veure sorprès per un gol matiner del migcampista Marco Benassi després d’una falta lateral i va ser víctima amb posterioritat de la falta d’encert en la rematada i de la mala sort, ja que va arribar a fer tres pals. Un de Dzeko en la primera part i dos travessers, tots dos en dues rematades de cap de Fazio i Schick, ja en la segona. Abans del descans, en un contraatac, el Fiorentina havia fet el segon gol. L’autor del gol va ser Giovanni Simeone, fill de l’entrenador de l’Atlético, Diego Simeone, en una brillant jugada individual en què va ser capaç de desempallegar-se de Bruno Peres i Manolas abans de batre Alisson.

Per al partit contra el Barça de dimarts, Di Francesco espera poder recuperar el jove extrem turc Cengiz Ünder.