Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“Si algú se sent campió, s’equivoca del tot”

Ernesto Valverde es va mostrar satisfet ahir, després de guanyar el Leganés, per la nova victòria del seu equip, tot i que va reconèixer que el Barça va patir més del compte. “Després d’haver fet un primer temps molt bo, marxem amb la sensació d’haver corregut massa perill, i això és responsabilitat nostra”, va afirmar el tècnic blaugrana, que malgrat tot, manté les “bones sensacions”: “El partit té moltes coses per estar contents, i posem pressió als rivals en un moment decisiu de la temporada.” Valverde, però, no vol que ningú dins del vestidor es vegi ja aixecant la lliga. “Si algú se sent campió, s’equivoca del tot, perquè correm el risc de no aconseguir-ho. Per guanyar la lliga hem de lluitar fins al final, com faran tots els nostres rivals”, va dir el preparador del Barça, i va afegir que no té “cap preferència” de cara al derbi madrileny d’avui.

Valverde també celebrar el rècord de 38 jornades de lliga sense perdre, i va recordar que “set partits es van guanyar amb Luis Enrique”: “Nosaltres sempre ens plantegem guanyar el següent partit, i sabem que ha estat difícil aconseguir-ho, però això és un senyal de la competitivitat d’aquest equip.” I del possible passadís del Madrid, ni en vol parlar: “Què he de dir? Si no som campions...”

Elogis a Messi i Dembélé

Valverde va lloar, un cop més, Messi i va assegurar que físicament, l’argentí està bé: “Fer gols sempre ajuda. Ell ha d’estar actiu i les molèsties les regula ell mateix.” A més, va elogiar Dembélé en atac “perquè el talent el té” i també en tasques defensives: “M’ha agradat en la capacitat de pressionar després de perdre la pilota. Ho ha de treballar perquè és un tret de l’equip.”

RISCOS

“Després d’una primera part bona, hem corregut massa perill”

LA LLIGA

“Per guanyar-la hem de lluitar fins al final, com faran tots els nostres rivals”

PASSADÍS

“Què he de dir del passadís del Madrid? Si nosaltres no som campions...”

DEMBÉLÉ

“M’ha agradat en la pressió després de perdre la pilota. Ho ha de treballar més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)