Barça

“Remuntar? Tenim el deure d’intentar-ho. Hi hem de creure”

Eusebio Di Francesco. Entrenador de la Roma

Abans del torn d’Ernesto Valverde i Marc-André ter Stegen, que parlaran aquesta tarda a la sala de premsa de l’Estadi Olímpic de Roma a partir d’un quart de set, aquest matí qui ha comparegut davant els mitjans ha estat el tècnic de la Roma Eusebio Di Francesco. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants:

Opcions de remuntada?

“Hem de ser realistes. Estem tres gols per sota en l’eliminatòria. La missió és difícil, però també és cert que tenim el deure d’intentar-ho”.

Mentalitat

“La nostra obligació és creure-hi. En el partit del Camp Nou vam cometre alguns errors. Vam jugar contra un exèrcit. Ara juguem a casa i els nostres jugadors han de pensar que és el partit de la seva vida. Aquesta ha de ser la mentalitat”.

Partit contra la Fiore

“Després del partit contra la Fiorentina estava enfadat. Vam tenir falta de maldat de cara a porteria. I també en els últims entrenaments. N’he parlat al vestidor. Demà hem de creure que ho podem fer i intentar-ho al màxim contra el Barça”.

Messi

“Hem d’intentar vigilar-lo entre línies i en qualsevol posició del camp. Tenim clar que hem d’anul·lar a Messi”.

Sobre el Barça

“Ells tenen una mentalitat guanyadora des de fa anys. És un equip amb una gran capacitat per mantenir la possessió de la pilota i acostumen a fallar poc. Per a nosaltres seria vital no encaixar cap gol. Estan invictes, però el nostre camí és el partit que vam fer contra el Chelsea”.

Novetats en l’onze de la Roma

“Nainggolan té un potencial enorme. Ha d’arrossegar a la resta de l’equip demà. També hi pot haver lloc per a Schick. El gol està en el seu ADN. Fins i tot Cengiz Ünder podria jugar. Ha entrat en la llista. El tema de Perotti és més complicat. Potser estarà pel derbi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)