Barça

Gil Manzano, l’àrbitre designat

Final de la copa. El col·legiat extremeny dirigirà el duel contra el Sevilla del dia 21 d’abril. Pel que fa a les entrades, el Barça ha pogut exhaurir les 20.279 de què disposava després de vendre les últimes 2.500 destinades al públic en general

La Federació Espanyola de Futbol (FEF) va anunciar ahir que Jesús Gil Manzano serà l’encarregat de dirigir la final de copa contra el Sevilla del dia 21 d’abril al Wanda Metropolitano. L’àrbitre extremeny, que tindrà Ángel Nevado Rodríguez i Juan Carlos Yuste Jiménez d’assistents, és un dels clàssics de primera divisió –hi acumula sis temporades– i té credencials d’internacional des del 2014. Són diversos els partits de gran expectació que ha dirigit al llarg de la seva trajectòria. Pel que fa als duels directes entre el Barça i el Sevilla, només en comptabilitza un, coincidint amb la setena jornada de la lliga 2015/16, que es va resoldre a favor de l’equip andalús per 2-1. El balanç global en tots els partits que ha arbitrat al Barça, però, és favorable als blaugrana: 7 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Pel que fa a les entrades per a la final, el club blaugrana va informar ahir que ha exhaurit les últimes 2.500 que va posar a la venda divendres passat per al públic en general. D’aquesta manera, ha culminat la distribució de les 20.279 de què disposava, tot i que aquesta vegada ha necessitat tres processos de venda –l’últim ja dirigit al públic en general– per esgotar-les. Totes les entrades s’hauran de recollir personalment en un dels pavellons d’IFEMA de Madrid entre el 20 i el 21 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)