Barça

“Això va de llibertat”

Reivindicació. Un centenar de catalans van demanar ahir a Roma la llibertat dels presos polítics i van penjar uns quants llaços grocs

Els aficionats del Barça que ahir eren a l’estadi Olímpic de Roma animant l’equip d’Ernesto Valverde van ser poc més d’un miler. Durant el dia van poder passejar per la capital italiana, exhibir els colors del Barça i també reivindicar la llibertat dels presos polítics. En una acció organitzada per la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, la Penya Blaugrana de Roma, l’Associació de Catalans a Roma i l’ANC a Itàlia, més d’un centenar de persones es van reunir a la Piazza de la Madonna di Loreto, prop del Coliseu, i van desplegar una pancarta negra amb un gran llaç i una inscripció en què es podia llegir en anglès: “Això va de llibertat.” També es va poder veure alguna pancarta en italià reclamant la llibertat dels presos polítics i els assistents van posar uns quants llaços grocs als ponts del voltant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)