Barça

Rakitic, operat

Lesió. El futbolista croat va ser intervingut quirúrgicament ahir d’una fractura al metacarpià del dit polze de la mà esquerra. El club no concreta el període de baixa

La desfeta del Barça dimarts a Roma va deixar altres danys col·laterals com és el cas de la lesió d’Ivan Rakitic. El FC Barcelona va emetre durant el dia d’ahir un comunicat informant que el futbolista croat s’havia fracturat el metacarpià del dit polze de la mà esquerra durant el partit contra el conjunt italià, fet que l’obligava a ser intervingut quirúrgicament. Rakitic va jugar durant molts minuts del partit amb un fort embenatge compressor a la seva mà esquerra i va ser ahir al matí quan se li van practicar més proves a Barcelona. Confirmada la fractura, els serveis mèdics del club no van voler demorar l’operació i el croat va passar per la sala d’operacions ahir mateix al vespre. En el comunicat posterior emès a la nit, el Barça no parlava en cap cas de terminis i “serà la seva evolució la que marcarà la seva disponibilitat en els pròxims partits”.

Rakitic és un jugador fix per a Valverde. Només s’ha perdut dos dels 51 partits oficials que ha jugat l’equip fins ara. En vermell, la final de la copa del Rei del dia 21 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)