Barça

Rakitic arribarà a la final de la copa contra el Sevilla

Lesió. El migcampista croat s’entrenarà amb una protecció a la mà per no perdre la forma, però no forçarà per jugar els dos partits de lliga contra el València i el Celta

Com ell mateix va fer públic en el seu compte de Twitter, Ivan Rakitic ja només pensa a recuperar-se per ajudar el Barça a guanyar la lliga i la copa. El croat va ser intervingut dimecres al vespre pel doctor Mir d’una fractura al metacarpià del primer dit de la mà esquerra, lesió que es va fer a Roma. Mir, un especialista en aquest tipus de fractures i el metge que acostuma a operar els pilots de motos, va treballar en coordinació amb els serveis mèdics del Barça i ahir ja va donar l’alta hospitalària al futbolista, que començarà de manera immediata la recuperació i treballarà amb una protecció al dit per no perdre la forma. L’objectiu és que estigui preparat per jugar la final de copa contra el Sevilla del 21 d’abril. El club explica que no hauria de tenir cap problema per arribar-hi i que, en principi, serà baixa en els dos propers partits de lliga, demà contra el València i dimarts a Vigo contra el Celta. De fet, es reconeix que es podria forçar la participació del croat en algun d’aquests partits, però que, tenint en compte els onze punts d’avantatge que el Barça té en la lliga, es prefereix no forçar que jugui i que estigui al cent per cent per mirar de guanyar el primer títol de la temporada.

Busquets

La lesió de Rakitic, però, obre un interrogant sobre qui jugarà al mig del camp contra el València i el Celta. El croat és un dels jugadors més utilitzats per Valverde i només s’ha perdut dos partits oficials. Ell i Sergio Busquets s’han mostrat molt solvents durant tot el curs fent parella com a mitjos centre i caldrà veure si el de Badia, que ahir no es va entrenar amb el grup, pot jugar demà contra el València o també es veu obligat a descansar. Busquets no està encara totalment recuperat de la fractura que es va fer en un dit del peu contra el Chelsea. Des de llavors, només ha jugat els dos partits contra la Roma i sense estar al cent per cent. Caldrà veure si pot forçar contra el València o si Valverde decideix reservar-lo. Si ho fa, el tècnic es quedarà sense cap dels seus dos mitjos centre i haurà d’improvisar amb André Gomes o Paulinho.

BUSQUETS

El de Badia també podria descansar; si és així, Valverde s’haurà d’inventar un nou mig centre

Digne es reincorpora als entrenaments

El Barça va tornar ahir als entrenaments amb cares llargues després de la desfeta de Roma i l’eliminació en els quarts de final de la lliga de campions. Els homes de Valverde no han paït encara tot el que va passar a l’Olímpic de Roma i la tristor es continua veient a les seves cares. Això sí, saben que han de mirar d’oblidar-ho per centrar-se en la conquesta dels dos títols que encara estan en joc. Tenen la lliga molt a prop, amb onze punts d’avantatge quan falten set partits, i dissabte de la setmana vinent es jugaran la copa contra el Sevilla al Wanda Metropolitano.

Ahir van començar a preparar el partit de demà contra el València, un dels més complicats que els queda en la lliga, i ho van fer amb la novetat sobre la gespa de Lucas Digne. El lateral es va lesionar en l’última aturada de seleccions jugant amb França. Es va fer una lesió al recte anterior de la cama esquerra, de la qual sembla que està ja totalment recuperat i podria rebre avui l’alta mèdica. També es van entrenar els jugadors del filial, Carles Aleñá i Riqui Puig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)