Barça

El somni és ambiciós

Barça juvenil. El conjunt de Garcia Pimienta afronta les setmanes clau de la temporada en què podria guanyar un pòquer de títols després de conquerir la lliga per segon any consecutiu

Després d’aixecar la lliga, el juvenil del Barça encara té possibilitats de guanyar tres títols més en dos mesos i mig trepidants per als joves valors blaugrana, que en aquestes últimes setmanes, a més, estan tenint protagonisme amb el filial a segona divisió.

Per aconseguir-ho, els de Garcia Pimienta no es poden permetre un sol error si volen aconseguir el pòquer de títols, començant per les semifinals de la Champions League juvenil, en què s’enfrontaran amb els seus homòlegs del Manchester City divendres que ve a Nyon. Només el triomf permetria al Barça jugar-se la possibilitat de guanyar la Youth League, una competició que els culers van guanyar el curs 2013/14, amb una actuació memorable de Munir. I després de Nyon, encara quedaran dos trofeus més: la copa de campions i la copa.

La 2010/11, la referència

Si tenim en compte només els títols, el juvenil del Barça ha perdut pes en els últims anys. En l’àmbit estatal, els blaugrana no surten vencedors des del curs 2010/11, en què jugadors com Deulofeu, Rafinha i Dongou van aconseguir un històric triplet amb la lliga, la copa i la copa de campions, que el juvenil A intentarà emular enguany amb l’afegit de la Youth League, una competició que aquell curs encara no existia. I no només això, vistes les baixes al filial, els jugadors de Garcia Pimienta també podrien tenir un paper destacat en la lluita per la permanència del Barça B si Gerard López els hi segueix fent confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)