Barça

Preparat tot el dispositiu per a la final de copa

Recollida d’entrades. El club avisa que són nominals i garanteix que el procés serà àgil i ràpid

La junta directiva del Barça, encapçalada pel seu president, Josep Bartomeu, es va reunir ahir a les oficines del club. Un dels temes principals de la trobada va ser el dispositiu que el club ha organitzat per a la final de copa de dissabte contra el Sevilla. La directiva va mostrar la seva satisfacció per haver venut les més de 23.000 entrades que tenia per repartir entre els seus socis i penyistes, tot i haver hagut de vendre’n també en una tercera fase a aficionats en general. Pere Jansà, director de l’àrea social del club, va explicar que s’habilitarà el pavelló 2 d’Ifema, de 6.000 m² i amb aparcament, perquè els aficionats del Barça recullin les seves entrades. El club utilitzarà un dispositiu de dues-centes persones per garantir un procés de recollida àgil i ràpid. Jansà va explicar que s’hauran de passar dos controls per recollir l’entrada, però que l’aficionat no trigarà més d’un minut a fer-ho i que es calcula que entre 5.000 i 7.000 persones podran recollir l’entrada cada hora. L’executiu blaugrana va ser molt clar indicant que les entrades són nominals. Totes porten nom i cognoms i només s’entregaran al titular, que ho haurà de demostrar amb el DNI o passaport. També hauran de recollir la seva entrada en persona els menors d’edat i no es retornarà els diners de les entrades que no es recullin.

Aquest tipus de recollida va ser criticada per una part de l’afició i donada com a raó perquè les entrades no s’esgotessin entre els socis. Jansà va dir que tot s’ha fet per lluitar contra el frau i la revenda. “Aquest procés busca lluitar contra el frau. Volíem un sistema segur. Sabem que sempre hi ha picaresca. L’electrònica ens facilita la feina. Aquest és un gran repte del futbol europeu, la lluita contra el frau, i hem d’anar cap aquí.” Jansà va explicar que les entrades es podran recollir ja divendres a partir de les dotze del migdia i fins les vuit del vespre i que el dia de la final es podran recollir de les nou del matí a les vuit del vespre.

Jansà també va informar que són uns 3.700 els barcelonistes que han escollit desplaçar-se a Madrid amb FCB Desplaçaments. Uns 1.300 ho faran en 28 autocars que sortiran des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Uns 2.400 barcelonistes més ho faran en vuit trens AVE.

La zona d’aficionats

Per acabar, el director de l’àrea social del Barça va explicar com seria la zona d’aficionats del Barça: una superfície de 6.000 m² situada a la confluència entre el passeig Ginebra i el carrer Sofia, a un minut de l’estació de metro de Las Rosas, que estarà oberta entre les deu del matí i dos quarts de set de la tarda. Està previst un servei de llançadores entre la fan zone i Ifema, on els socis i aficionats del Barça han d’anar a buscar les seves entrades.

Hi haurà una zona de restauració i una de dedicada a activitats i actuacions, entre les quals destaquen la del Mago Pop i els grups musicals Pepet i Marieta, Lorena Gómez i La Mala Rodríguez. També està previst que durant el dia visitin la zona d’aficionats alguns directius, alguns exfutbolistes com Ferrer, Saviola, Serna i Sánchez Jara, i el presentador Andreu Buenafuente.

L’actual i la nova lliga de campions

La reunió de la junta directiva va servir també per valorar l’eliminació de la lliga de campions a Roma. Alguns directius consideren que la responsabilitat és dels jugadors i el cos tècnic, però el portaveu de la junta, Josep Vives, ahir va fer pinya, reconeixent que la decepció havia estat gran, però que tot el club havia d’aixecar-se per lluitar per la copa i la lliga. A més, va valorar i lloar la tasca que està fent Ernesto Valverde.

Vives va explicar que també s’havia informat la junta directiva dels canvis que es faran en la lliga de campions a partir de la temporada vinent. Va dir que els clubs participants incrementaran els seus ingressos un 30% i que els guanys seran encara més grans per als clubs amb millors resultats en les últimes deu temporades. Vives també va comentar que per transparència i fair-play, els clubs hauran de publicar les seves auditories i el seu deute net no podrà superar el límit dels seus beneficis anuals multiplicats per set.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, Vives va recordar que es podran inscriure jugadors a l’hivern tot i haver jugat abans la competició amb un altre club, que els quatre primers equips de les lligues anglesa, alemanya, italiana i espanyola no hauran de jugar la prèvia i que els horaris seran les 18.55 i les 21.05 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)