Barça

A la vuitena, tampoc

Sandro Rosell. La magistrada de l’Audiencia Nacional Carmen Lamela va tornar a rebutjar la posada en llibertat de l’expresident del Barça

No hi ha llibertat provisional per a l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell. Per vuitena vegada, la magistrada de l’Audiencia Nacional Carmen Lamela va tornar a rebutjar deixar-lo en llibertat malgrat que la instrucció de la causa en la qual se l’investiga pels delictes de blanqueig de capitals i organització criminal està “gairebé acabada”. Lamela insisteix en el fet que continua existint risc de fuga i destaca que Rosell té recursos econòmics a l’estranger malgrat que tingui la família i propietats a l’Estat espanyol. I manté que també hi pot haver reiteració delictiva. La jutgessa assegura que el cas Rimet és una causa de “certa complexitat” a la qual cal afegir dificultats sorgides durant la investigació, com ara la necessitat de practicar diligències a l’estranger i d’examinar “la complexa i abundant” documentació que hi ha en el sumari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)