Barça

“Estic ansiós per jugar la final. Vull el primer títol”

Philippe Coutinho. El brasiler també adverteix, en una entrevista a Barça TV, de “la qualitat” del Sevilla, però té clar quina és la consigna a seguir: “Hem de pensar en nosaltres i jugar com el Barça”

En la seva presentació, Philippe Coutinho va deixar clar que havia anat al Barça per “guanyar títols” i demà serà un dels blaugrana, probablement formant part de l’onze, que s’estrenaran en una final. No és estrany, doncs, que el jugador brasiler estigui “ansiós per jugar la final”, com reconeix en una entrevista concedida al programa Hora B, de Barça TV. “Arribar i al cap de pocs mesos poder disputar una final és molt important i per a mi és un moment molt feliç”, assegura Coutinho, que vol “aprofitar la primera oportunitat” per guanyar un títol com a blaugrana, tot i que avisa que no serà senzill, per la dificultat del rival. “El Sevilla és un gran equip. Vam jugar fa molt poc contra ells en la lliga i va ser un partit difícil. Sabem la qualitat que tenen, com juguen, ja que ho saben fer tant al contraatac com a través de la possessió, però hem de pensar en nosaltres, com hem de jugar, què hem de fer, i fer un bon partit. Ens coneixem tots dos i hem de jugar com el Barça”, afirma.

Autor d’un gol clau en aquesta edició de la copa, el primer que marcava com a blaugrana, en la tornada de semifinals a Mestalla que va permetre gairebé sentenciar del tot el passi a la final, Coutinho també va parlar del seu procés d’adaptació i de les diferents posicions que ha anat ocupant al terreny de joc al llarg d’aquests primers mesos: “Va bé. Vaig arribar fa poc i estic intentant treballar fort per ajudar l’equip en el que puc. I jo sempre dic que la posició depèn del que vol l’entrenador, de com ho prefereix ell. Jo intento estar sempre preparat, aprenent, escoltant consells sobre cada posició, de com atacar i com defensar. Se’m demana que marqui, que creï jugades, i treballo cada dia per millorar també els meus números i ajudar l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)