Barça

“Rosell no estaria així si no hagués estat president”

Confederació Mundial de Penyes. El president de l’entitat, Antoni Guil, i l’assessor legal, Josep Maria Coronas, van visitar l’expresident del Barça a la presó de Soto del Real i van lamentar la seva situació

Amb motiu de la final de la copa, la Confederació Mundial de Penyes, amb el seu president, Antoni Guil, i l’assessor legal de l’entitat penyística, Josep Maria Coronas, al capdavant, es va desplaçar ahir al Centre Penitenciari Madrid V, a Soto del Real, per interessar-se per la situació i l’estat de l’expresident del Barça Sandro Rosell, en presó preventiva des de fa gairebé un any. L’acció té el suport del Consell de Penyes, en representació de les 30 federacions territorials que configuren l’organització. A la sortida, Antoni Guil va voler “traslladar els ànims, suport i escalf a Sandro Rosell i a la seva família”, i va manifestar que “les mesures cautelars aplicades a Rosell són desproporcionades i no s’ajusten al delicte que es pretén jutjar”. Josep Maria Coronas, que va ser qui va accedir a les instal·lacions penitenciàries, va assegurar, en declaracions que va recollir la cadena SER, que Rosell “no estaria sotmès a la seva situació si no hagués estat president del Barça”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)