Barça

L’equip torna a la feina per acabar de rematar la lliga

Entrenaments. Els blaugrana s’exercitaran avui després de quatre dies de festa per començar a preparar el partit de diumenge al vespre contra el Deportivo, que els pot convertir en campions

Dissabte passat el Barça va fer la primera part de la feina que li quedava per a aquest tram final de temporada. Guanyar la copa del Rei era, des de l’eliminació de la Champions League, el primer objectiu, i ho van aconseguir amb una golejada espectacular contra el Sevilla. Aquesta injecció d’alegria i motivació els ha de servir per aconseguir l’únic que els queda: guanyar la lliga. Ernesto Valverde va donar quatre dies de festa als seus futbolistes després d’aixecar la copa al Wanda Metropolitano perquè ho celebressin com calia i perquè desconnectessin abans de posar-se cara a cara amb el seu últim objectiu, que, tal com va dir el tècnic blaugrana després de la final contra el Sevilla, és aconseguir el que fa tants mesos que persegueixen. L’equip de Valverde es tornarà a reunir avui a la ciutat esportiva Joan Gamper i s’exercitarà a partir de les onze, quan hauran de tornar a connectar cames i cap per intentar no allargar el títol de lliga. El Txingurri ja va dir que fa uns dies que no li importa quan, on ni en quines condicions els seus jugadors es proclamaran campions de lliga, sinó que vol aixecar-la com més aviat millor, i per tant farà els possibles per ficar-los al cap la idea de guanyar-la contra el Deportivo diumenge al vespre, a partir de tres quarts de nou. Amb un empat, els blaugrana en tindrien prou per ser campions, però fins i tot podrien saltar a la gespa de Riazor ja amb el títol a la butxaca si l’Atlético i el Madrid ensopeguen en els seus partits contra l’Alavés i el Leganés respectivament.

Les xarxes socials han estat testimoni que, després de setmanes i mesos amb molts partits i poc descans, els jugadors del Barça han aprofitat per descansar, passar temps amb la família i els amics, veure altres esports –com en el cas de Gerard Piqué, a qui s’ha vist diversos dies al RCT Barcelona durant el torneig Barcelona Open Banc Sabadell– i, alguns, viatjar, com ara Paulinho, que ha aprofitat els quatre dies de descans per anar al Brasil a veure amics i família. A diferència d’altres ocasions, aquesta vegada molts futbolistes han preferit quedar-se a Barcelona en lloc de viatjar, però no han perdut el temps, com per exemple Ivan Rakitic, que ha visitat el parc temàtic de Ferrari a Tarragona amb la seva família. Denis i Paco Alcácer han fet també activitats d’oci junts. Avui al matí, però, tornen a la feina i s’hauran de centrar a guanyar la lliga.

DESCANS

Els blaugrana han gaudit de quatre dies lliures després de ser campions de copa

NOVA SESSIÓ

Avui s’entrenaran per començar a preparar el partit de diumenge contra el Dépor

OCI

Alguns han viatjat però d’altres han aprofitat per fer activitats amb la família
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)