Barça

Rua per dilluns i celebració al camp contra el Madrid

La lliga. El club vol donar la màxima importància al doblet, i els títols es passejaran pels carrers de Barcelona. També es demanarà a la RFEF que Iniesta pugui recollir el trofeu en l’últim partit

Tot i que ningú vol donar la lliga encara per guanyada i el president, Josep Maria Bartomeu, no va voler parlar del tema ahir, en la seva visita al torneig de tennis Comte de Godó, el club estudia la manera de celebrar el doblet. Els d’Ernesto Valverde necessiten només un punt per ser proclamats campions de lliga, i sembla molt difícil que no l’aconsegueixin aquest cap de setmana contra un Deportivo que podria saltar a Riazor sent ja equip de segona divisió. El Barça, de fet, podria ser campió abans de començar el partit si el Real Madrid i l’Atlético de Madrid no guanyen els seus respectius enfrontaments.

El club, tot i que encara cou en alguns sectors l’eliminació contra el Roma de la lliga de campions, creu que un doblet s’ha de celebrar d’allò més, i per això ha decidit organitzar una rua pels carrers de Barcelona aquest dilluns, aprofitant el pont de l’1 de maig i que dimarts és festiu a Barcelona. El club no farà res oficial, com és habitual, fins que la lliga estigui guanyada de manera matemàtica, però ja fa dies que treballa amb l’Ajuntament de Barcelona per definir quin ha de ser el recorregut. La idea és que la rua comenci cap a les sis de la tarda al World Trade Center, com ha estat habitual les últimes vegades. Ara es dissenya un recorregut que no acabarà al Camp Nou. Podria acabar a les fonts de Montjuïc o bé prop de la travessera de les Corts.

El club ha decidit que no acabi la rua al Camp Nou i que sigui diumenge vinent, coincidint amb el clàssic contra el Real Madrid, quan l’equip celebri amb els seus socis els títols de lliga i de copa. Caldrà veure si en aquest partit, si el Barça ha guanyat la lliga aquest cap de setmana, el Real Madrid farà el passadís. L’entrenador blanc, Zinedine Zidane, ja va anunciar que no el farien per decisió seva, però caldrà veure si hi ha hagut un canvi d’opinió.

D’altra banda, el Barça, una vegada sigui campió, demanarà a la Federació Espanyola de Futbol que faci una excepció i el seu president entregui el trofeu de la lliga en l’últim partit contra la Real Sociedad que es juga al Camp Nou. Així el podria recollir Andrés Iniesta en el seu últim partit com a blaugrana.

El Deportivo sí que farà el passadís

Zinedine Zidane, entrenador del Real Madrid, va avisar fa unes setmanes que els seus jugadors no faran el passadís en honor dels campions en el clàssic del 6 de maig si el Barça guanya la lliga a Riazor. Zidane va explicar que era una decisió seva. Cou que el Barça no fes el passadís al Real Madrid en el clàssic de la primera volta, que era el primer partit que jugaven els blancs després de guanyar el mundial de clubs. El Barça va argumentar en aquell moment que només feia el passadís en les competicions que també disputava.

Qui sí que ha decidit fer el passadís al Barça, com a campió de copa, és el Deportivo de la Corunya, rival dels blaugrana aquest diumenge. Ho va anunciar al seu lloc web, explicant que rebran els de Valverde “amb els honors que mereixen els campions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)